music player

Sunday, 28 October 2012

L.E.S.E.N.

                  asalamualaikumm..pepagi lagi ibu chik dar bising kat telinge chik sebabnyer chik dar lambat nak gy denga kuliah lesen chik..hurm sampai kan pakcik yang akan ajar chik tuu tunggu chik kat depan uma lame sangat,hehe tapi naseb bek akak chik pun ade sekali suhh pakcik tuu paham lahh keadaan nyer,pakcik rihwan name ae.. adess die nyer care sebijik cam orang mude tau.. haha dar baye ayah chik kot? steady lahh pakcik!
                   sampai je kat situ memang kekok lah memule tatawu pape.. tapi my sista ade sbb before nie die mang pena amik lesen tapi tak terus kan.. haha padan muke ko kak!  hmmph dalam kuliah tuu ade 2 orang cikgu.. a.saravana nan anathan.. india.. perrhh yang anathan tuu bahase die bole lahh lagi nak paham.. yang saravana niee tak paham sangat.. terkial kial chik nak denga ape die cakap.. haha.. lelame sikit mule chik nan sista dah ngantuk, mate chik time tuu dar naik juling dar tau tk.. haha cer bayangkan.. kelakar kan.. dar kai cecantek bole lakk jadi juling haha,,
                   tapi ade sowang mamat nie chik suke tengok muke die. ensem ala ala mat salleh gitu.. hehe dar lame kaler baju kiteorang same.. blue.. jap jap chik pandang die. tapi sekadar pandang jehh.. hurmm..
                   
                 "mira ngantuk" my sista.. chik pulak ape lagi kasik cubit sekali kat tangan die,, haa amek kau padan muke.. yang tuu oke lagi.. patu jap jap tulis ayat.. lagi bape jam nak abess,, ngek lahh ko kakk.. dush. dush. hehe papepon alhamdulillah lah chik lepas dari kuliah tuu lepas nie ujian komputer pulak.. sementare sista ade bole lahh teman kan chik yang tatawu pape niee..

                                       SO I'M SO HAPPY TODAY!!!!!!

No comments:

Post a Comment