music player

Friday, 28 December 2012

perigi mencari timba

 see the tittle ? haihh.. enta lahh sejak kebelakangan nie asyik pikir bile lahh timba nak muncul muncul dalam hidup aku nie.. im waiting . dar ade yang elok yang elok tu pulak takley tunggu aku . dar ade yang okay, tapi tak pandai jage hati and prasaan pulak, heyy! im a young girl okay . takyah nak citer sal mende mende merepek niee.. haa. :( aduhh hati rase kosong lahh . kebiasaan bercinte . lalalala ? need someone yang bole ceria kan balik macam dulu dulu . kekadang penat ntok menunggu.. menunggu.. dan terus menunggu.. macam nta pape enta. mr.someone aku tuu dar lain sangat, kekurangan die tak reti nak jage perasaan aku. maybe ? hurm . sikit take care pon takde. haiyoo.. why ? tuu belum declare pape lagi ? kalau dar declare ? haa . ape lah jadi agak ae.. mengharap salah. tak mengharap pon takley jugak . 

Thursday, 27 December 2012

LUCKY DAY !

 hey hey hey hey! rindu sama blog tade taip ini cerite . harinie rase macam dunie nie aku punyer . ya allah.. someone dar curik ati aku. aww aww aww!! haha . tadi kua nan die, tapi kan ibu aku pelik harinie, sebab nyer selalu nyer die susah nak bagi aku kua dengan sesapepon! tapi arinie, die bagi aku kua nan someone nie.. haa? why? why? eeiisshh . alhamdulillah . kepercayaan ibu terhadapku takkan pena aku khianati kan. cehh ! okay. tadi kua nan die, lokasi jaya jusco baru .die kate die pegi sane sekali jer? haa? hahaha? then, tengok wayang. mang tak rugi lahh tengok citer baru tuu yang jackie chan brlakon tuu . awwuum! so sweet. amek sit couple. huhu. abes wayang terus balik.. waa banyak epy sama lu lahh. mr.someone! now i really miss miss miss you so so much babe!
                                      to: apek :)