music player

Friday, 28 December 2012

perigi mencari timba

 see the tittle ? haihh.. enta lahh sejak kebelakangan nie asyik pikir bile lahh timba nak muncul muncul dalam hidup aku nie.. im waiting . dar ade yang elok yang elok tu pulak takley tunggu aku . dar ade yang okay, tapi tak pandai jage hati and prasaan pulak, heyy! im a young girl okay . takyah nak citer sal mende mende merepek niee.. haa. :( aduhh hati rase kosong lahh . kebiasaan bercinte . lalalala ? need someone yang bole ceria kan balik macam dulu dulu . kekadang penat ntok menunggu.. menunggu.. dan terus menunggu.. macam nta pape enta. mr.someone aku tuu dar lain sangat, kekurangan die tak reti nak jage perasaan aku. maybe ? hurm . sikit take care pon takde. haiyoo.. why ? tuu belum declare pape lagi ? kalau dar declare ? haa . ape lah jadi agak ae.. mengharap salah. tak mengharap pon takley jugak . 

No comments:

Post a Comment